Βάνα Μπάρμπα ή Τζένη Μπότση

Βάνα Μπάρμπα ή Τζένη Μπότση;

Κωστάκη ήρθε η ώρα να αποφασίσεις! Τη “χωριάτισσα”, Βάνα Μπάρμπα, ή την “πρωτευουσιάνα” Τζένη Μπότση; Το δίλημμα είναι παλιό (γιατί ούτε στα ιντέρνετς υπάρχει παρθενογένεση). Η ιστορία ξεκίνησε το 1998, όταν προβλήθηκε στην τηλεόραση η δραματική σειρά “Το σημάδι του έρωτα” όπου και τέθηκε αυτό το σοβαρό ερώτημα.  

Στη σειρά, ο “Κωστάκης” – Στράτος Τζώρτζογλου έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στη γυναίκα του, Τζένη Μπότση, μία λαϊκή τραγουδίστρια που τον ακολούθησε στο χωριό και στη γυναίκα του αδερφού του, Βάνα Μπάρμπα. 

Αφήνωντας πίσω όμως τη σειρά και το σενάριο, το δίλημμα στο οποίο μπήκε ο Κωστάκης, είναι πραγματικά δύσκολο! Πως να βολέψεις στο ίδιο κρεβάτι δύο γυναίκες σε μία βραδιά που λέει και ο ποιητής; Και τι γυναίκες; 

Βάνα Μπάρμπα

Γεννηθείσα το 1966 με καριέρα μοντέλου και τον τίτλο της Μις Ελλάς 1984 στο βιογραφικό της. Μεσουράνησε τις δεκαετίες των 80’s και 90’s ως ηθοποιός σε βιντεοκασέτες, κινηματογράφο, θέατρο και τηλεόραση. 

Βάνα Μπάρμπα
Βάνα Μπάρμπα

Το 1985 κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο αλλά η καριέρα της απογειώνεται μετά τη συμμετοχή της στην ιταλική ταινία Mediterraneo, το 1991. Στα 90s, εκτός όλων των άλλων, ήταν μούσα και σύντροφος του Χρήστου Κυριαζή. Αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο video clip του “Έχω κλάψει” και απογειώνει ένα τραγούδι που έτσι κι αλλιώς θα γινόταν επιτυχία.

Η Βάνα Μπάρμπα αποτέλεσε πρότυπο ομορφιάς και φαντασίωση πολλών ανδρών.

Τζένη Μπότση

Από την άλλη, είναι η Τζένη Μπότση. Γεννήθηκε 6 χρόνια μετά τη Μις Ελλάς 1984, το 1972. Η καριέρα της είναι αμιγώς ηθοποιού αν και θα μπορούσε άνετα να σταθεί στην πασαρέλα. 

Τζένη Μπότση
Τζένη Μπότση

Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στη σειρά “Το δις εξαμαρτείν” όπου συμμετείχε για τρία χρόνια έχοντας ένα μικρό ρόλο μεν, αλλά ήταν στο βασικό καστ. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν διάφοροι ρόλοι και guest εμφανίσεις ώσπου το 1998 πρωταγωνιστεί στο σημάδι του έρωτα και μας δίνει τη διαχρονική ατακάρα “Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;”.  

Η Τζένη Μπότση κόντραρε άνετα τη Βάνα Μπάρμπα έχοντας ένα πιο προσιτό και “γήινο” είδος ομορφιάς. 

Βάνα Μπάρμπα ή Τζένη Μπότση λοιπόν;

177
Ποια είναι η αγαπημένη σου;

Απάντησες σε αυτά τα polls;