Ποιοι είμαστε

Ποιοί είμαστε; Αυτοί! 1-0

Σημασία δεν έχει ποιοι είμαστε, αλλά τι κάνουμε. Και για την ακρίβεια, τι έχουμε να βαρεθεί να κάνουμε. Να καβγαδίζουμε συνεχώς για το ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Έτσι λοιπόν αφήνουμε αυτή την απόφαση στην κοινή γνώμη!

Αποφάσεις για σοβαρά θέματα όπως π.χ. αν η pizza είναι καλύτερη από το σουβλάκι ή αν ο θου βου είναι ο καλύτερος μυστικός πράκτορας (εντάξει σ’ αυτό ότι και να πείτε, ο θου βου πάντα θα είναι ο καλύτερος!). Θέματα καθημερινά που όμως προκαλούν όμορφους διαλόγους, απ’ αυτούς που σε ακούει όλη η καφετέρια.

Στο δίλημμα να τσακωθώ με όλους γιατί έχω διαφορετική άποψη ή απλά να σωπάσω για πάντα, υπάρχει και τρίτη επιλογή! Μην περίμενεις χρόνια μέχρι να δεις ότι είχες δίκιο και να πας στους παλιούς σου φίλους για να τους το τρίψεις στη μούρη! Και βέβαια μη σωπαίνεις! Απλά βρες τα polls μας, απάντησε και δες τι απάντησε ο υπόλοιπος κόσμος. Μπορεί να μην είσαι εσύ η μειοψηφία. Μπορεί και να είσαι βέβαια αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις σίγουρα!

Κι αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο δίλημμα που σε κάνει να κοιτάς το ταβάνι με τις ώρες προσπαθώντας να βγάλεις άκρη, μπορείς πάντα να μας το στείλεις. Θα το κάνουμε γκάλοπ και θα πάρεις την απάντηση που ψάχνεις!

Join the club and may the force be with you!

poia einai i gnomi sou