φοβίες, τι σου προκαλεί τρόμο;

Τι σε τρομάζει περισσότερο;

Ξέρουμε… Τίποτα δε σε φοβίζει, δεν καταλαβαίνεις από τρόμο εσύ! Δε μασάς πουθενά, μπροστά σε άλλους… Μεταξύ μας όμως, πες μας πού λερώνεις βρακάκι!

Μην κάνεις τον γενναίο, πες μας τι σου προκαλεί τρόμο!

39
Τι σε τρομάζει περισσότερο;

Οι συμμετοχές του poll

Ταινίες τρόμου

Ένα splatter! ένα ψυχολογικό θρίλερ! Δεν χρειάζονται πολλά για χάσεις 10 χρόνια απ’ τη ζωή σου ή έστω τον ύπνο σου για μερικές μέρες ή έστω τη νέα σου τηλεόραση που έσπασες όταν πετάχτηκε ο διάολος σε πρώτο πλάνο.

Ταινίες τρόμου
Ταινίες τρόμου

Αθώα έντομα

Η κατσαρίδα εδώ είναι το στανταράκι. Μπορεί να προκαλεί λίγη αηδία αλλά πραγματικός τρόμο δημιουργεί όταν έρχεται με φτερά! Γιατί απλά δεν ξέρεις πότε θα προσγειωθεί πάνω σου. Και στην ίδια κατηγορία βέβαια υπάρχουν εξίσου χαριτωμένα πλάσματα. Μαύρα ή καφετιά. Με 45 πόδια και 60 κεραίες. Πετούμενα ή σερνούμενα. Με μόνο σκοπό να σε κοψοχολιάσουν.

Τι σου προκαλεί τρόμο - Κατσαρίδα
Αθώα έντομα

Ιστορίες τρόμου

Με αυτές δημιουργούνται τα πραγματικά παιδικά τραύματα γιατί πολύ απλά οι ιστορίες τρόμου (με εξαίρεση τις ειδήσεις) συνήθως λέγονται σε παιδικές παρέες. Κάποιοι αστικοί μύθοι για τον τύπο που κρεμάστηκε στο απέναντι ερειπωμένο σπίτι. Κάποιες ιστορίες για το δολοφόνο που κυκλοφορούσε στα στενά της γειτονιάς σου. Δε θέλει και πολύ για να γράψει και να μείνει μέσα σου…

Ιστορίες τρόμου
Ιστορίες τρόμου

Παιχνίδια τρόμου

Ξέρεις από αυτά που μαζεύεις την παρέα γύρω από ένα τραπέζι, καλείς τα πνεύματα και πιάνεις την κουβέντα μαζί τους. Και μόνο η σκοτεινή ατμόσφαιρά του σκηνικού (σιγά να μη σου έρθει το πνεύμα με όλα τα φώτα αναμμένα) είναι αρκετή για να αναρωτηθεί κάποιος αν είναι αλήθεια όλα αυτά και να φύγει από το τραπέζι όσο προλαβαίνει.

Παιχνίδια τρόμου
Παιχνίδια τρόμου

Σπασμένο προφυλακτικό

Αν ήθελες να γίνεις μπαμπάς/ μαμά απλά δεν θα χρησιμοποιούσες προφυλακτικό! Οπότε ίσως να είναι η μοναδική επιλογή του poll που ο φόβος στηρίζεται σε βάσιμα στοιχεία.

Τι σου προκαλεί τρόμο - Σπασμένο προφυλακτικό
Σπασμένο προφυλακτικό

Τρομακτικοί άνθρωποι

Υπάρχει ο γλυκύτατος κλόουν που στοιχειώνει τα  όνειρα μας από 5 χρονών που τον έφεραν στο πάρτι μας για καλό αλλά κανείς δεν πέρασε καλά. Υπάρχουν κι άλλοι, καθημερινοί άνθρωποι που απλά έχουν κάτι το περίεργο πάνω τους. Ένα βλέμμα, κάποια κίνηση είναι αρκετή για να κατατάξουμε κάποιον στην κατηγορία «για κανένα λόγο στο ασανσέρ μαζί του».

Τρομακτικοί άνθρωποι
Τρομακτικοί άνθρωποι

Τρομακτικοί ήχοι

Ίσως είναι η πιο εγκεφαλική κατηγορία. Το ύπουλο εδώ είναι ότι μιλάμε για καθημερινούς ήχους, μία πόρτα που τρίζει ή η βρύση που στάζει. Άκου κάτι από τα δύο και το βράδυ και τα λέμε…

Τρομακτικοί ήχοι
Τρομακτικοί ήχοι

Να σε χαϊδεύουν όταν κοιμάσαι, ενώ μένεις μόνος

Καλά, σατανάδες είμαστε! Τόσο ξεκαρδιστικό αστείο είχαμε να βρούμε από το σχολείο που λέγαμε για τον Τοτό! Αν σου τύχει όμως, μπορεί να σου προκαλέσει τρόμο…

Τι σου προκαλεί τρόμο - Να σε χαϊδεύουν όταν κοιμάσαι, ενώ μένεις μόνος
Να σε χαϊδεύουν όταν κοιμάσαι, ενώ μένεις μόνος

Απάντησες σε αυτά τα polls;