ποια είναι η χειρότερη δουλειά του σπιτιού

Ποια είναι η χειρότερη δουλειά του σπιτιού;

Ναι, καμία δεν αρέσει σε κανέναν! Όπως σε όλα τα θέματα όμως, έτσι κι εδώ υπάρχει κάτι που απλά δεν θες! Δεν το αντέχεις! Κι εμείς σε ρωτάμε, ποια πιστεύεις ότι είναι η χειρότερη δουλειά του σπιτιού;

Αργά ή γρήγορα θα έρθεί η ώρα της επιθεώρησης από το στρατηγό τη μανούλα ή θα γκρεμιστεί το σύμπαν και θα έρθει γκόμενος/α στο σπίτι ή απλά θα βαρεθείς να κοιμάσαι αγκαλίτσα με κατσαρίδες. Όπως και να ‘χει δεν τις γλυτώνεις.

Κάποιοι δεν αντέχουν τη σκούπα και το φαράσι. Κάποιοι έχουν ελεύθερη σχέση με όλα τα σουβλατζίδικα της περιοχής γιατί απλά βαριούνται να μαγειρέψουν. Άλλοι πιστεύουν ότι το σίδερο είναι διακοσμητικό αντικείμενο (κι εμείς δεν το βλέπουμε παράλογο). Εσύ τι επιλέγεις;

Ποια δουλειά του σπιτιού δεν αντέχεις;

34
Διάλεξε τη χειρότερη δουλειά!

Οι συμμετοχές του γκάλοπ

1. Ξεσκόνισμα

Σε ποιον δεν αρέσει να κυκλοφορεί με το ξεσκονόπανο στο σπίτι; Ειδικά οι συλλέκτες διαφόρων μπιμπελό και λοιπών μικροαντικειμένων καλοπερνάνε κάθε όποτε(;) ξεκινάνε να καθαρίζουν τις επιφάνειες.

δουλειά του σπιτιού - Ξεσκόνισμα
Ξεσκόνισμα

2. Πλύσιμο πιάτων

Η κουζίνα χωρίς μια στοίβα άπλυτα πιάτα είναι άδεια. Άλλωστε κάτι πρέπει να τρώνε και οι κατοικίες κατσαρίδες! Όσοι έχουν πάει φαντάροι (όχι τα βύσματα) είναι εξοικειωμένοι με τη λάντζα. Για τους υπόλοιπους και για όσους δεν την παλεύουν υπάρχουν πάντα τα πλυντήρια πιάτων ή τα πιάτα μιας χρήσης (τα χάρτινα, έχουμε και μια οικολογική συνείδηση).

Πλύσιμο πιάτων
Πλύσιμο πιάτων

3. Μαγείρεμα

Ξέρουμε, δεν μπορείς να χαλάσεις μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης για ένα καπρίτσιο της στιγμής αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πεις αντίο στους ντελιβεράδες της γειτονιάς. Το «τι θα φάμε σήμερα» είναι μακράν από τα πιο κουραστικά θέματα της καθημερινότητας αλλά μια φορά στο τόσο είναι καλό να έχεις περισσότερες επιλογές από το pizza ή σουβλάκι;

Μαγείρεμα
Μαγείρεμα

4. Πλυντήριο

Έχει πολλά κουμπιά, οκ αλλά δεν είναι και πυρηνική φυσική! Τα μαθαίνεις μία φορά, τα πατάς που και που και έχεις καθαρά ρούχα! Δεν είναι ότι κάθεσαι και του κρατάς συντροφιά όσο τα πλένει.

Πλυντήριο
Πλυντήριο

5. Σφουγγάρισμα

Αυτό, μάλιστα, είναι λίγο κουραστικό. Όχι μόνο πρέπει να γυροφέρνεις στο σπίτι με τη σφουγγαρίστρα επ’ ώμου αλλά θα πρέπει να περιμένεις και να στεγνώσει μετά! Τόσο κόπο κάνεις, κρίμα να γεμίσει πατημασιές στο πρώτο 5λεπτο.

δουλειά του σπιτιού - Σφουγγάρισμα
Σφουγγάρισμα

6. Σκούπισμα

Η έτερη αγγαρεία που περιλαμβάνει βόλτες στο σπίτι με τη διαφορά ότι είναι ακόμα πιο εκνευριστική. Δεν είναι τόσο ότι βαριέσαι τη σκούπα και το φαράσι αλλά όταν μένει στο τέλος αυτή η @#$%$@#@#$ γραμμούλα σκόνης που δεν μαζεύεται με τίποτα, θέλεις να πετάξεις το φαράσι από το παράθυρο. Το ξέρουμε, σε νιώθουμε και σου προτείνουμε να το πετάξεις (αρκεί να μην είναι μεταλλικό και πάει άκλαυτος κανένας αθώος).

δουλειά του σπιτιού - Σκούπισμα
Σκούπισμα

7. Σιδέρωμα

Αν υπάρχει θεός, κάρμα ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, ο εφευρέτης του σίδερου σιδερώνεται στο πυρ το εξώτερο κάθε μέρα κι από άλλον δύσμοιρο που έχασε άπειρες ώρες πάνω από τη σιδερώστρα γιατί κάποιος, κάποτε θεώρησε καλή ιδέα να είναι ατσαλάκωτα τα ρούχα του! Αγγαρεία με όλη την έννοια της λέξης. Κάποιοι κλαίνε μέχρι να πάρουν την απόφαση ότι πρέπει να γίνει. Κάποιοι κλαίνε αφού το ξεκίνησαν γιατί έκαψαν το αγαπημένο τους t-shirt. Κάποιοι κλαίνε γιατί αποφάσισαν να γίνουν κυριλέ και να γεμίσουν την ντουλάπα τους πουκάμισα χωρίς να υπολογίσουν ότι χρειάζονται σιδέρωμα. Κανείς δε γελάει πάντως!

δουλειά του σπιτιού - Σιδέρωμα
Σιδέρωμα

Απάντησες σε αυτά τα quiz;