κιθαρίστας ή drummer

Κιθαρίστας ή drummer;

Δε μου λες; Άμα σε ρώταγα τώρα να μου πεις, τι θες να γίνεις περισσότερο, τι θα απαντούσες; Κιθαρίστας ή drummer; 

Πρώτα οι άνθρωποι τσακωνόντουσαν για το αν έκανε η κότα το αβγό ή το αντίστροφο. Αφού κουράστηκαν, ξεκίνησαν οι διαφωνίες για το ποια είναι καλύτερη μουσική ειδίκευση. Τόσο πολύ κρατάει αυτή η κόντρα.

Και ναι κιθαρίστα, μπορεί όλες να μαζεύονται γύρω σου στην παραλία που θα παίζεις κατσιμιχαίους και αλκίνοο (εξαιρετικές επιλογές αλλά φτάνει!) αλλά ποιος σου δίνει ρυθμό ρε ποζέρι;

Φίλε drummer ξέρουμε είναι δύσκολα στη σπηλιά που σε έχουνε ρίξει για να μάθεις τύμπανα, αλλά δεν θα πάρουμε ούτε το μέρος σου. Συγκεντρώσου και παίζε ομαδικά, δε χρειάζεται να σπας όποιο πιατίνι βρεθεί στο διάβα σου για να μας θυμίσεις ότι υπάρχεις.

Διαφορετικοί ρόλοι, διαφορετικοί χαρακτήρες. Και οι δύο όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, για να μάθουν να κάνουν αυτό που κάνουν, έχουν σπάσει τα νεύρα πολλών και έχουν γράψει άπειρες ώρες μελέτης και εξάσκησης.

Μην το παίζεις υπεράνω, ξέρουμε ότι θα ήθελες έστω και για λίγο να βρίσκεσαι στη θέση τους. Απλά πες μας …τι θα απαντούσες;

Κιθαρίστας ή drummer;

19
Τι διαλέγεις;

Λίγα λόγια για τις συμμετοχές του poll

Τον μύθο του κιθαρίστα, τον έχτισαν άνθρωποι όπως: Jimi Hendrix, Eric ClaptonJimmy pageB.B. KingChuck Berry και πολλοί άλλοι που μπορείς να δεις στη λίστα του rolling stone.

Αντίστοιχα, μερικοί drummer που άφησαν ιστορία πίσω τους: John BonhamBuddy RichMitch MitchellSteve GaddDave Weckl και πολλοί ακόμα που μπορείς να βρεις εδώ.

Απάντησες σε αυτά τα quiz;