Γυναικείοι χαρακτήρες Marvel! Ποια είναι η αγαπημένη σου ηρωίδα;

Ποιος είπε ότι ο ηρωισμός είναι μόνο αντρική υπόθεση; Ο κόσμος των comics αποδεικνύει περίτρανα ότι οι υπερδυνάμεις δεν κοιτάνε φύλο. Το σύμπαν της marvel εκτός από ήρωες, δεν περιλαμβάνει ούτε μία ηρωίδα, ούτε δύο, αλλά ένα μεγάλο αριθμό γυναικείων χαρακτήρων.

Η καθεμία ηρωίδα έχει τη δική της ιστορία και σαφώς μία μοναδική υπερδύναμη. Μία χαρακτηριστική δύναμη που την κάνει να ξεχωρίζει και να κοντράρει άνετα τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Τόσο άνετα που δύσκολα μπορούμε να επιλέξουμε την καλύτερη… Σε αυτό το poll όμως πρέπει να επιλέξεις την αγαπημένη σου!

Ποια είναι η αγαπημένη σου;

Οι ηρωίδες του poll!

1. Carol Danvers aka Captain Marvel

Αφότου μια εξωγήινη συσκευή μετέβαλε το DNA της, η Danvers μετατράπηκε από μία πιλότος σε μία ηρωίδα, ίσως από τις πιο ισχυρές στο σύμπαν. Τώρα η Carol Danvers είναι γνωστή ως Captain Marvel.

Captain Marvel
Captain Marvel

2. Natasha Romanoff aka Black Widow

Παρά το ξεκίνημά της σαν ¨κακιά¨ σοβιετική πράκτορας, τώρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της ¨S.H.I.E.L.D¨ και των Avengers.Όπως και το ομώνυμο αραχνοειδές, η Black widow κινείται με μυστικότητα, ευελιξία, είναι ακριβής και άκρως φονική.  

Ηρωίδα marvel - Black Widow
Black Widow

3. Ororo Munroe aka Storm

Η Storm είναι παλιά καραβάνα των X-men και μία από τους πιο δυνατούς μεταλλαγμένους. Είναι έμπιστη και έμπειρη ηγέτης της ομάδας και έχει την ικανότητα να ελέγχει και να χειραγωγεί τα καιρικά φαινόμενα.

Storm
Storm

4. Jean Grey aka Phoenix

Μέλος των X-men η οποία διαθέτει τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές δυνάμεις.Σαν μεταλλαγμένη επιπέδου Omega που είναι πρέπει να ελέγξει τις δυνάμεις της διαφορετικά μπορεί να καταστρέψει ακόμα και ολόκληρο τον πλανήτη.

Phoenix
Phoenix

5. Raven Darkholme aka Mystique

Μεταλλαγμένη η οποία μπορεί να μιμηθεί τη φωνή και την εμφάνιση οποιουδήποτε ατόμου έρθει σε επαφή. Κάνει πουτ..άνω-κάτω τους X-men με τις μεταμφιέσεις της αφού τη βρίσκουν συνήθως απέναντί τους λόγω του ότι είναι ακόλουθος του supervillain Magneto.

Ηρωίδα marvel - Mystique
Mystique

6. Anna Marie aka Rogue

Με ένα απλό άγγιγμα μπορεί να απορροφήσει μνήμες και δυνάμεις από άλλους. Μετά από πολύ κόπο και αναζήτηση κατέληξε στη μεγάλη ομάδα των X-men.

Rogue
Rogue

7. Wanda Maximoff aka Scarlet witch

Μία από τις πιο δυνατές χειρίστριες μαγείας στον πλανήτη. Εξαναγκασμένη σε μία εγκληματική ζωή, τελικά βρήκε το δρόμο της και χρησιμοποιεί τα μαγικά της για καλό για χάρη των Avengers.

Ηρωίδα marvel - Scarlet witch
Scarlet witch

8. Susan Storm Richards aka Invisible woman

Μπορεί να γίνει μερικώς ή ολικώς αόρατη. Μπορεί επίσης να κάνει και άλλους ανθρώπους αόρατους ακόμα και αντικείμενα. Είναι συνιδρυτής των Fantastic Four.

Invisible woman
Invisible woman

9. Elektra

Αστέρι στις πολεμικές τέχνες και εκπαιδευμένη δολοφόνος. Κυνηγός επικυρηγμένων με απαράμιλλη δύναμη, ταχύτητα, ευκινησία, σθένος και αντοχή.

Elektra
Elektra

10. Jubilation Lee aka Jubilee

Ορφάνεψε μικρή αλλά βρήκε την πατρική φιγούρα στο πρόσωπο του Wolverine και έγινε μέλος της οικογένειας των X-men.Υπερδύναμή της η δημιουργία πυροτεχνικών ενεργειακών εκρήξεων με τα χέρια της.

Ηρωίδα marvel - Jubilee
Jubilee

Απάντησες σε αυτά τα polls;