στρουμφάκι

Ποιο είναι το αγαπημένο σoυ στρουμφάκι;

Λαλαλαλαλαλα στρουμφοτραγουδώωωω

Εδώ απευθυνόμαστε ξεκάθαρα στους 30+. Σε αυτούς που ξέρουν τι είναι τα στρουμφάκια και δεν μας κοιτάνε σαν να μιλάμε για κάποιο νέο είδους ναρκωτικού (αν και μάλλον θα ήταν πιασάρικος τίτλος…).

Εσύ λοιπόν που μεγάλωσες στα 80’s και στα 90’s ξέρεις πολύ καλά τα μπλε πλασματάκια που ζούνε μέσα στο δάσος και κρύβονται από τον δρακουμέλ.

Στο κοινόβιο των στρουμφς, ο καθένας ήταν διαφορετικός! Άλλοι συμπαθητικοί, άλλοι λίγο πιο εκνευριστικοί, όλοι όμως είχαν το ρόλο τους στο χωριό αλλά και στο να γλυτώνουν από τις μαλακίες πανουργίες του Δρακουμέλ. Με ποιο απ’ όλα ταυτιζόσουν;

Διάλεξε το αγαπημένο σου στρουμφάκι!

2238
Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Λίγα λόγια για τις συμμετοχές του poll

Μπαμπαστρούμφ

Ο γέροντας του χωριού. Σοφός και πράος, ήταν ο αρχηγός του χωριού και ενίοτε πότιζε τα υπόλοιπα στρουμφάκια μαγικά φίλτρα…

Μπαμπαστρούμφ
Μπαμπαστρούμφ

Στρουμφίτα

Το μοναδικό καλό που έκανε ο Δρακουμέλ. Την είχε δημιουργήσει μελαχρινή και ύπουλη με σκοπό να διεισδύσει στο χωριό και στη συνέχεια να τον οδηγήσει εκεί. Αντ’ αυτού, τη βρήκε ο Μπαμπαστρουφ, έλυσε τα μάγια του Δρακουμέλ, έγινε ξανθιά και έβαλε στο friend zone όλο το στρουμφοχωριο.

Στρουμφίτα
Στρουμφίτα

Σπιρτούλης

Ο ξερόλας της παρέας. Και ο γλύφτης της παρέας (δύο σε ένα). Κυκλοφορεί με δασκαλίστικο ύφος και σπάει τα νεύρα όλων των υπόλοιπων.

Στρουμφάκι - Σπιρτούλης
Σπιρτούλης

Ξεφτέρης

Ο macgyver του χωριού. Κατασκευάζει τα πάντα κι αν δεν υπάρχει κάτι, το εφεύρει!

Ξεφτέρης
Ξεφτέρης

Γκρινιάρης (πολύ φίλος μας)

Κι η στρουμφίτα να του κάτσει, πάλι τσαντισμένος θα είναι. Γεννήθηκε στραβωμένος και καλά κάνει!

Στρουμφάκι - Γκρινιάρης
Γκρινιάρης

Μελένιος

Ο νάρκισσος του χωριού. Κυκλοφορεί με ένα καθρέφτη στο χέρι και κοιτιέται συνεχώς. Ξεχωρίζει από το λουλούδι που έχει περασμένο στο αυτί του.

Μελένιος
Μελένιος

Χουζούρης (πολύ πολύ φίλος μας)

Βαριέται παντού και παντού. Δεν θέλει να κάνει τίποτα. Χαλαρααα…

Στρουμφάκι - Χουζούρης
Χουζούρης

Σκουντούφλης

Κλασσική περίπτωση ατζαμή που θα τα κάνει όλα μπάχαλο χωρίς καν να προσπαθήσει!

Σκουντούφλης
Σκουντούφλης

Μάγειρας

Χωριό χωρίς μάγειρα δεν γίνεται! Ο συγκεκριμένος βέβαια έχει ειδίκευση στα γλυκά και παρά τις αγνές προθέσεις του για δίκαιη διανομή των γλυκών σε όλο το χωριό, δεν συμβαίνει συχνά αυτό…

Μάγειρας
Μάγειρας

Λιχούδης

Μπορεί να μην ξέρει να μαγειρεύει, αλλά ξέρει να τρώει! Αυτό το στρουμφάκι καταβροχθίζει ό,τι βρεθεί στο διάβα του.

Λιχούδης
Λιχούδης

Χαχανούλης

Το πειραχτήρι του χωριού. Όλη μέρα σκαρφίζεται και οργανώνει φάρσες προς τους υπόλοιπους. Συνήθως κυκλοφορεί με παγιδευμένα δέματα που τα προσφέρει ως δώρα στα ανυποψίαστα θύματα.

Χαχανούλης
Χαχανούλης

Προκόπης

Συμπαθητικός αλλά κάγκουρας (ναι, τελικά δεν είναι νέο είδος…)! Έχει tattoo και  6-pack. Ευτυχώς σώζει λίγο την κατάσταση το φιλότιμό του απέναντι στα υπόλοιπα στρουμφάκια.

Στρουμφάκι - Προκόπης
Προκόπης

Απάντησες σε αυτά τα polls;