ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου;

Χειρότερος συνηθισμένος εφιάλτης

Όλη μέρα ονειρεύεσαι την κρεβατάρα σου. Ξαπλώνεις, δεν χρειάζεται καν να μετρήσεις προβατάκια κι ενώ έχεις γίνει ένα με το στρώμα, σου σκάει εφιάλτης και σου χαλάει όλη τη νύχτα!

Όλοι έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση, να πεταγόμαστε από τον ύπνο μας,να ανάβουμε το φως και να περνάνε μερικά δευτερόλεπτα μεχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν κινδυνεύουμε πια!

Υπάρχει κόσμος που βλέπει τόσο συχνα εφιάλτες σε σημείο να φοβάται να κοιμηθει! Ποιός εφιάλτης σου έχει δημιουργήσει τα χειρότερα συναισθήματα;

Ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου;

Οι συμμετοχές του γκάλοπ

1. Αν κάποιος σε κυνηγάει στον ύπνο σου, μάλλον κάτι προσπαθείς να αποφύγεις στην πραγματικότητα. Σκοτούρες; Γνωστοί που πέτυχες στο δρόμο και όντως πίστεψαν ότι κάποια στιγμή θα πάτε για καφέ;

2. Κοιμάσαι και ξαφνικά βλέπεις ότι εισαι παγεδευμένος; Ότι οι τοίχοι γύρω σου σε πλησιάζουν και σε πνίγουν; Συγχαρητήρια! Το υποσυνείδητό σου, σου λέει ότι ή καριέρα ή η σχέση σου σε πνίγει (νταξ, μπορεί απλά να είδες καμία περιέργη ταινία πριν κοιμηθείς)!

3. Σεισμοί, λοιμοί και καταποντισμοί ενώ κοιμάσαι; Κανείς δεν την παλεύει με την καθημερινότητα αλλά δεν ονειρευόμαστε και το τέλος του κόσμου ντε!

4. Ονειρεύεσαι ότι χάθηκες; Ξύπνα και πάρε επιτέλους μια απόφαση σ’ αυτό που σε προβλημάτιζει!

5. Αν δεις ότι πέφτουν τα δόντια σου μάλλον είσαι αγχωμένος για οικονομικούς λόγους ή κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

6. Πάλι βρέθηκες γυμνός μπροστά σε άγνωστους βρε kinky boy; Σταμάτα να αγχώνεσαι για τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για σένα κι επιτέλους πίστεψε στον εαυτό σου, άκου μας για το καλό σου, ζήσε όπως θες (Φοίβος speaking)!

7. Όταν λέμε πέφτω για ύπνο δεν εννούμε ακριβώς αυτό. Και πέφτεις και πέφτεις και σταματημό δεν έχει! Μάντεψε! Άλλη μια έκφραση του υποσυνείδητου για να σου πει “σταμάτα να αγχώνεσαι μαλάκα γλυκούλη!”.

8. Νομίζεις ότι πας να κουνηθείς αλλά δε κουνιέσαι ούτε εκατοστό, πας να φωνάξεις και δε βγαίνει φωνή ούτε για δείγμα, νιώθεις κάποιον να σου πλακώνει το στήθος… Ή έφαγες ό,τι βρέθηκε στο διάβα σου πριν ξαπλώσεις ή περιβάλλεσαι από άτομα που σε πιέζουν και δε σ’ αρέσει καθόλου!

Απάντησες σε αυτά τα polls;