της ελλάδος τα παιδιά - βλάχος, ντάλας, πλαπούτας, χλαπάτσας

Της Ελλάδος τα παιδιά! Ποιος είναι ο αγαπημένος σου σμηνίτης;

Υπάρχει κάποιος που να μην ξέρει της Ελλάδος τα παιδιά; Τους βλέπαμε και τους βλέπουμε ακόμα όταν παίζονται στην τηλεόραση. Κάθε επεισόδιο μια ξεχωριστή συλλογή από ατάκες-διαμαντάκια που έχουν περάσει στην καθημερινότητά μας.

Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς είναι υπέροχοι. Τι να πρωτοπεί κανείς για το σμήναρχο Κάκαλο ή το δεξί του χέρι, τον επισμηνία Καραβανέα; Ακόμα και η γραμματέας Ελισάβετ Κεραντάρη Μαυροδιοβουνιώτη με το κωδικό όνομα Μπουμπού είχε αφήσει το στίγμα της στο τιμημένο γραφείο ενημέρωσης της αεροπορίας.

Όπως και να το κάνουμε όμως, οι σμηνίτες ήταν αυτοί που απογείωσαν τη σειρά (το πιάσατε ε; που επειδή και καλά είναι για αεροπορία και που απογείωσαν τη σειρά…)! Και όχι δεν εννοούμε μόνο τους 3! Όσο γέλιο μας έδωσε ο Βλάχος, ο Ντάλας κι ο Πλαπούτας, άλλο τόσο μας έδωσε ο πιθηκοχαφιές, η κατσαρίδα με μαγιό, ο κροταλίας με στολή, η βρωμερή σκουλικαντέρα ονόματι Χλαπάτσας.

Σαν άλλοι σωματοφύλακες, της Ελλάδος τα παιδιά στέκονταν περήφανοι στα σύνορα (της Αθήνας) και μας έδειξαν όχι μόνο την χιουμοριστική πλευρά της θητείας αλλά και τι σημαίνει καλή τηλεόραση! Ποιος από τους 4 υπεργαμάτους Ράμπο των αιθέρων είναι ο αγαπημένος σου;

Διάλεξε τον αγαπημένο σου σμηνίτη!

144
Ποιος είναι ο αγαπημένος σου;

Οι συμμετοχές του Poll

Σμηνίτης Γεώργιος Βλάχος (Κώστας Ευριπιώτης)

Ο παλιός;;; 422 και σήμερα ψαρούκλες!!! Σκηνοθέτης του ΑΝΤ1 πριν τον καλέσει η αεροπορία. Σε κάθε επεισόδιο, η θητεία του αυξανόταν τουλάχιστον κατά 30 μέρες. Ο Βλάχος όμως ήταν ο παλιός και ο ωραίος (έτσι δήλωνε) και καμάκωνε τις γκόμενες τη μία μετά την άλλη (ή τουλάχιστον έτσι έλεγε στους υπόλοιπους) και τους ξηγιόταν κανά κούντερα.

της Ελλάδος τα παιδιά - Σμηνίτης Βλάχος
Σμηνίτης Βλάχος

Σμηνίτης Τζιοβάνι Ντάλας (Γιάννης Σαββιδάκης)

Ο καλλιτέχνης της παρέας και ανιψιός του Σμήναρχου Κάκαλου. Τα βράδια είτε τραγουδούσε σε μαγαζιά είτε χόρευε techno όπως όλοι οι γνήσιοι τεκνάδες (ή μουλαροτεκνάδες όπως τους είχε αποκαλέσει ο αγαπημένος του θείος).

της Ελλάδος τα παιδιά - Σμηνίτης Τζιοβάνι Ντάλας
Σμηνίτης Τζιοβάνι Ντάλας

Σμηνίτης Δημοσθένης Πλαπούτας (Νίκoς Αλεξίoυ)

Κουλτουριάρης, δημοσιογράφος με ξέφρενες χορευτικές ικανότητες. Συνήθως έβγαζε το πλάνο και έδινε την επιχειρηματολογία γύρω από τα σοβαρά  που βασάνιζαν τους τρεις σμηνίτες. Πως να πάρουνε άδεια, πως να κάνουνε κοπάνα.. ό,τι βασανίζει τον έλληνα φαντάρο!

Σμηνίτης Δημοσθένης Πλαπούτας
Σμηνίτης Δημοσθένης Πλαπούτας

Σμηνίτης Τρύφων Σπιουνέας (Δημήτρης Φραγκιόγλoυ)

Ο χλαπάτσας δε χρειάζεται συστάσεις, το όνομα του τα λέει όλα (κι ό,τι περισσεύει του το έχει πει ο Κάκαλος). Ρουφιάνος, παγαπόντης αλλά κατά βάθος… ακόμα μεγαλύτερος ρουφιάνος! Αγαπημένος χαρακτήρας που δεν άνηκε στην παρέα αφού το όνειρο του ήταν να τύχει της ευμένειας του σμηνάρχου ξερνόντας τα μυστικά των υπολοίπων αλλά και να προδώσει την πατρίδα του!

της Ελλάδος τα παιδιά - Σμηνίτης Τρύφων Σπιουνέας
Σμηνίτης Τρύφων Σπιουνέας

*Τα memes τα βρήκαμε εδώ

Απάντησες σε αυτά τα γκάλοπ;